Ga terug

Een nieuw gezicht: Paul van der Kolk

Paul van der Kolk

“Mijn naam is Paul van der Kolk en ik ben de nieuwe stem aan de telefoon bij Idee101. Ik ben bij Idee101 gaan werken als Helpdeskmedewerker. Mijn rol binnen het bedrijf is om als schakel te fungeren tussen de klant en de technische afdeling. Ik vertaal de vragen en wensen van de klant naar de ontwikkelaars, en ik leg de oplossingen van de technische afdeling begrijpelijk uit aan onze klanten. Daarnaast bied ik ondersteuning aan onze klanten bij diverse vragen over Cleverdesk.

Ik heb jarenlange ervaring in klantcontact bij diverse bedrijven in de telecom- en verzekeringsbranche. Daarnaast heb ik ook ervaring in het organiseren van (bedrijfs)activiteiten. Kortom, ik ben breed inzetbaar. Ik ben bij Idee101 gaan werken omdat ik uitdaging miste in mijn vorige werk en op zoek was naar meer persoonlijk contact met collega’s en klanten. Ik kom van een groot bedrijf met enkele duizenden medewerkers en ongeveer 5 miljoen klanten. Naast mijn werk hier ben ik ook gemeenteraadslid in de gemeente Assen.

Ik ben 39 jaar oud en woon (bijna) samen in Assen met mijn vriendin. We gaan graag samen naar het theater, maken leuke uitstapjes of citytrips, en vooral genieten van het ontdekken, voelen en ervaren van de wereld. Daarnaast kun je ons tegenkomen in een van de vele natuurgebieden die de provincie Drenthe rijk is, soms met onze honden en soms met onze paarden. We zijn vooral graag buiten of onderweg naar een nieuw avontuur.”

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 4 juli 2023
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden