Ga terug

Vacature: Projectleider

Ben jij een geboren coördinator met oog voor detail en krijg je energie van het succesvol afronden van projecten?

Bij Idee101 zijn we op zoek naar een projectleider die de spil vormt in onze projectuitvoering en onze klanten helpt hun doelen te bereiken met Cleverdesk, ons toonaangevende ERP-platform.

Als projectleider neem je de leiding over diverse projecten en zorg je ervoor dat ze binnen de gestelde tijdslijnen en budgetten worden afgerond. Je werkt nauw samen met klanten, business consultants, product managers en developers om elke stap soepel te laten verlopen. Jouw organisatietalent en communicatieve vaardigheden maken het verschil in elk project.

Wat maakt dit team bijzonder?
Je werkt in een veranderlijke omgeving waarin samenwerking centraal staat. Jij bent de drijvende kracht om projecten tot een goed einde te brengen en zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn. Met jouw leiderschap en oplossingsgerichtheid laat je niets aan het toeval over. Van projectplannen tot dagelijkse coördinatie, jij houdt alles in de gaten en weet bij te sturen waar nodig.

Wat ga je doen?

  • Je leidt de interne project overleggen en houdt het overzicht bij van de voortgang van alle projecten
  • Je stelt gedetailleerde projectplannen op en bewaakt zowel de tijdslijnen als de budgetten
  • Je bent het vaste aanspreekpunt voor onze klanten en houdt hen pro-actief op de hoogte van de voortgang.
  • Je coördineert de samenwerking tussen verschillende disciplines en  zorgt ervoor dat elke afdeling zijn bijdrage levert
  • Je lost eventuele knelpunten op en stuurt bij waar dat nodig is om het project succesvol af te ronden
  • Bij de start en oplevering van een project bezoek je elke klant minimaal twee keer fysiek. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland, delen van België en West Duitsland.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met aantoonbare ervaring met projectmanagement. Ervaring met IT projecten is een pre.
  • Een natuurlijke leider die team overstijgend kan werken en daarbij oog heeft voor zowel detail als het grotere geheel.
  • Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden,  zowel naar interne teams als naar klanten.
  • Iemand die graag oplossingen vindt voor problemen en daarbij altijd klantgericht blijft denken.
  • Vanaf 28 uur – 40 uur
  • HBO denkniveau of hoger
  • Salarisindicatie, 3.400 – 5.000 per maand

Wie is Idee101?
Sinds 2013 zijn wij de digitaliseringspartner voor meer dan 100 organisaties. Cleverdesk, ons online ERP-platform, helpt bedrijven in de Grond-, Weg- en Waterbouwsector hun operationele bedrijfsvoering te optimaliseren. Met een team van 15 enthousiaste collega’s, werken we hybride en hebben we grootse plannen om verder te groeien.

Klaar voor de uitdaging?
Bij Idee101 werken we aan de toekomst. Dit betekent dat jouw rol cruciaal is in onze verdere groei en ontwikkeling. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de digitale transformatie van onze klanten en zelf mee te groeien in een omgeving waar jouw ideeën en input er écht toe doen.

Sluit je aan bij ons team en bouw mee aan de toekomst van Cleverdesk! 


Ben je geïnteresseerd en klaar om je carrière naar een hoger niveau te tillen?

Bij Idee101 geloven we in de kracht van kwaliteit en bieden we jou de unieke kans om te excelleren in een dynamische en inspirerende omgeving. Als een van onze medewerkers ben je niet alleen een onmisbare schakel in ons team, maar draag je ook bij aan ons voortdurende succes en groei.


Ontdek jouw toekomst bij Idee101!

Bij Idee101 krijg je de mogelijkheid om je talenten te laten schitteren in een omgeving waar kwaliteit en innovatie centraal staan. Solliciteer nu en stuur je motivatiebrief en CV naar HR@idee101.nl. Wij kijken uit naar jouw komst en de spannende uitdagingen die we samen zullen aangaan!


Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden