Ga terug

Idee101: wij bouwen software waardoor je werk leuker en makkelijker wordt.

Vaak is automatiseren of digitaliseren de oplossing. Maar hoe? Waar? Met wie? Wij van Idee101 komen vaak in contact met bedrijven die vooruit willen met software. Wij helpen. Omdat wij graag mensen helpen, en omdat wij software ontwikkelen nou eenmaal leuk vinden. Kunnen we ook niets aan doen.

Ons 101 DNA


Betrouwbaarheid icoon

Betrouwbaarheid, wij doen altijd wat we zeggen, afspraak is afspraak. En als het niet lukt om ons woord na te komen dan hoor je dat tijdig.


Flexibiliteit icoon

Flexibiliteit, we proberen altijd met het gezamelijke doel voor ogen met jou mee te bewegen, zowel intern als extern.


Betrokkenheid icoon

Betrokkenheid, we zijn enorm betrokken in ons werk, dit betekent dat we onze klanten en elkaar persoonlijk kennen, we handelen proactief, we hebben altijd 1 probleemverantwoordelijke.


Leren en ontwikkelen icoon

Ontwikkelen & leren, door onszelf voortdurend te ontwikkelen zoeken we altijd naar manieren onszelf te verbeteren. Hierdoor hebben een innovatieve mindset.


Authenticiteit icoon

Authenticiteit, what you see is what you get. We zijn onszelf. Een platte organisatie, zonder opsmuk of gekke termen, wij zijn wie zijn, en zo gaan we ook met onze klanten om.


Maatschappelijke betrokkenheid

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van ons eigen 101 bos. Om onze missie en visie kracht bij te zetten en het papierloos werken te ondersteunen. We willen graag iets terug doen waar toekomstige generaties wat aan hebben.

Neem contact met ons op

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden