Ga terug

Vacatures (3)

Lijkt het je leuk om bij ons te werken?

Idee101 is een ambitieus en groeiend softwarebedrijf uit Assen. Wij hebben twee takken van sport: maatwerk software en ons projectensysteem Cleverdesk. Wij werken met 10 mensen en zijn door onze aanhoudende groei op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken versterking op verschillende vlakken. Kom je eens bij ons langs om elkaar te leren kennen?

Actuele vacatures (3)

Vacature: Service Desk Medewerker bij Idee101

Als Service Desk Medewerker ben jij het hart van onze klantenservice. Jij kan deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de klanttevredenheid rondom ons bedrijfssoftware pakket Cleverdesk. Solliciteer nu!

Lees hier de volledige vacature voor Service Desk Medewerker.

Vacature: Inside Sales-/Marketing Medewerker

Ben jij op zoek naar een een functie met toekomstperspectief in de lijn van je commerciële studie en waar je jouw passie voor sales en marketing kunt combineren? Dan hebben wij dé perfecte combi functie voor jou!

Lees hier de volledige vacature voor Inside Sales-/Marketing Medewerker.

Vacature: Business Consultant

Ben jij een ervaren en gedreven Business Consultant met een passie voor optimaliseren? Wil jij bedrijven helpen excelleren door het efficiënt inrichten van hun bedrijfsprocessen met behulp van Cleverdesk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Business Consultant bij Idee101 ben je de drijvende kracht achter het adviseren en begeleiden van organisaties die gebruik (willen gaan) maken van Cleverdesk.

Lees hier de volledige vacature voor Business Consultant.

Vacature: Open vacature

Denk jij dat wij jouw talent niet kunnen missen? Laat het ons weten, we laten ons graag door jouw enthousiasme verrassen. Stuur je reactie met CV en motivatie aan hr@idee101.nl. Tot snel!

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden