Ga terug

Innovatie

Innovatie in ons DNA

Voor Idee101 is innovatie een belangrijke pijler onder alles wat we doen. Maar zoals bij veel bedrijven is het soms lastig om de tijd te vinden om hier op effectieve wijze mee bezig te zijn. Vaak zijn de ideeën er wel, maar schort het in gecoördineerde uitvoering, structuur en duidelijke doelen. In 2019 gaan wij dit op een andere wijze aanpakken, namelijk met de VOORT-methode van Gijs van Wulfen.

 

De innovatie-expeditie

De VOORT-methode is een open innovatiestrategie die organisaties helpt om in vijf fases gestructureerd aan innovatie te werken. De letters VOORT staan voor vijf fases waarin je in 20 weken aan 3-5 innovatie mini business cases werkt.

 

Teams

Binnen de methode werken we met twee teams: het innovatie kernteam en de denktank. Het innovatie kernteam bestaat uit drie medewerkers van Idee101. De denktank zal uit een grotere groep bestaan. Vind jij het leuk om ons te helpen of mee te denken met Idee101, meld je dan aan voor de denktank. Wij zullen in het komende jaar 3-4 keer een dagdeel een beroep op je doen in een inspirerende sessie met lunch of diner.

 

Thema’s

Vanuit onze innovatieopdracht trekken wij een jaar uit voor 6 nieuwe mini business cases. We zullen daarvoor de volgende thema’s meenemen om kansen te ontdekken voor onze klanten:

  • Spraakbesturing
  • AI
  • Bigdata
  • Sensoren
  • The internet of things

 

Volgen?

Vind jij het leuk om ons te volgen?
Check dan regelmatig deze pagina: www.idee101.nl/innovatie.

Wij zullen onze updates en voortgang delen in onze nieuwsbrief.

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden