Ga terug

Idee101 realiseert koppeling software Reclassering Nederland

Voorkomen en verminderen van crimineel gedrag. Dat is wat Reclassering Nederland bijdraagt aan een veiliger samenleving. Door gedrag van daders en verdachten positief te beïnvloeden en risico’s te beheersen. Door de voorwaarden te creëren waardoor daders kunnen stoppen met criminaliteit. En weer volwaardig kunnen samenleven in de maatschappij. Het resultaat van het werk is waarneembaar en voelbaar.

Project e-HRM

Helga Reintjes is projectleider e-HRM binnen Reclassering Nederland. Samen met een projectteam heeft ze in twee jaar tijd met behulp van software van Afas, InSite binnen de organisatie geïmplementeerd. InSite is het systeem waarmee de medewerker een groot deel van zijn/haar personeelszaken zelf regelt. InSite past in deze tijd waarin je als medewerker steeds meer zelf de verantwoordelijkheid neemt voor: hoe je wilt werken, je eigen ontwikkeling en de resultaten die je hebt afgesproken.

Het laatste onderdeel van het project betrof het ontsluiten van werving en selectie via InSite.

Goed werkend, goed beveiligd

Werving & selectie via InSite is het afgelopen half jaar ontwikkeld door een projectgroep onder leiding van Helga Reintjes van PO&F: “Een flinke klus, vooral omdat er meerdere externe partijen betrokken waren om alles goed werkend én goed beveiligd aan elkaar te knopen”.

Idee101 is gevraagd om een koppeling te maken tussen de website en de e-HRM software Deze koppeling moest aan alle hoge beveiligingseisen voldoen die Reclassering Nederland stelt.
Deze koppeling is onlangs door Idee101, Capica en AFAS opgeleverd en werkt naar tevredenheid.

Helga Reintjes na oplevering: “mede dankzij jullie inspanningen hebben we binnen het project alweer een mijlpaal gehaald”

Bent u zelf ook benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen app of koppeling? Neem contact met ons op: maarten@idee101.nl.

Kijk voor meer informatie over Reclassering Nederland op www.reclassering.nl.

Categorie: Cases | Gepubliceerd: 30 april 2015
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden