Ga terug

‘De juiste software geeft snel en goed zicht op bedrijfsprocessen’

Een interview met Gerard Oude Vrielink over Urenregistratie101

Gerard Oude Vrielink is administrateur van Aannemersbedrijf Gerwers Tilligte BV. Het bedrijf werkt met het urenregistratiesysteem van Idee101. Oude Vrielink is er blij mee: “Het invoeren in de projectadministratie van de man- en machine-uren is dankzij Urenregistratie101 nu een druk op de knop, terwijl dit voorheen allemaal handmatig ingeklopt moest worden. Dit levert niet alleen veel tijdwinst op, maar verkleint ook de kans op fouten.” Wat vindt de werknemer van Gerwers Tilligte verder van het systeem? We vroegen het hem

Wat doe je met het softwaresysteem Urenregistratie101?

In het systeem kunnen alle medewerkers zelf hun man- en machine uren, geleverde materialen en gereden kilometers registeren. Dat levert voor hen geen problemen op, omdat het systeem webbased is. Iedereen kan dus op elk gewenst moment van de dag inloggen om de gegevens in te vullen. Ook op zijn of haar telefoon of tablet.

Wat levert het op?

De invoering van het systeem heeft mij veel tijdwinst, rust en zekerheid gebracht. Hetzelfde geldt ook voor de projectleiders en de uitvoerders. Voor de medewerkers is het invullen zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat het invullen voor hen gemakkelijker en sneller gaat dan voorheen.

Het systeem werkt prettig en overzichtelijk en er zijn meerdere mogelijkheden om diverse overzichten te genereren.

Hoe ziet de toekomst van het bedrijf eruit met de software?

We zijn de laatste jaren gestaag gegroeid. We hopen ook de komende jaren die groei steeds door te maken. Daarvoor is o.a. de software van Idee101 erg belangrijk. De juiste software geeft namelijk een snel en goed zicht op het verloop van, en het inzicht in de diverse bedrijfsprocessen.

In hoeverre heeft de software invloed op de menselijke bezetting op het werk?

Dankzij de juiste software kunnen we vooral lang doorgroeien zonder dat dit meteen consequenties heeft voor de bezetting op kantoor.

Categorie: Cases | Gepubliceerd: 20 januari 2016
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden