Ga terug

De remote dienstverlening van Idee101, wij staan voor je klaar (op afstand)

Ben jij klaar voor de nieuwe realiteit?

Het is nu de tijd om snel te schakelen en je bedrijf klaar te maken voor de nieuwe realiteit. Maar hoe doe je dat? En hoe kunnen wij jou helpen om deze nieuwe manier van werken en nieuwe processen vorm te geven?

Welke uitdagingen heb jij op dit moment?

Het grootste experiment in ons werkende leven is, zonder onze toestemming, op ons pad gekomen. Al jaren hebben wij het over agile (wendbaar werken) en over een altijd veranderende wereld als zekerheid. Maar welke uitdagingen kom je dan nu concreet tegen in deze tijd?

  1. Strategie: kun je jouw bedrijf en organisatie snel aanpassen aan veranderingen? Hoe test je wat wel of niet voor jou werkt? En welke dienstverlening kun je anders insteken?
  2. Operatie: kun je op afstand samenwerken en je werk organiseren? Dus welke interne processen lopen er nu wel goed of niet? En welke workflows kun je online laten verlopen om zo sneller te kunnen schakelen?
  3. Communicatie: hoe werk je samen met je externe partners en klanten? Is er winst te behalen om nu juist nieuwe diensten op te zetten om hierin die winst te behalen?

Wij bieden de volgende remote diensten aan om je hierin te helpen:

  • Remote strategische sessie op basis van Design Thinking om je te helpen nieuwe kansen op strategisch niveau voor jouw organisatie te vinden en te benutten
  • Ondersteuning bij het remote werken met de inzet van interne communicatie tools 
  • Ontwikkeling van nieuwe online diensten voor het samenwerken, communiceren of aansturen van mensen binnen en buiten je bedrijf.

Remote strategische sessie Design Thinking

Bij Idee101 zijn we al Jaren fan van Design Thinking. Dit is een manier waarmee je op basis van experimenten en een vaste werkwijze snel tot klant inzichten komt en hierop kan acteren. Het geeft je ook inzicht in je businessmodel. Loop je zelf vast in jouw huidig businessmodel? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om te kijken of wij je op nieuwe ideeën kunnen brengen. Dit gesprek en de Design Thinking sessie zijn eenvoudig op afstand te doen.

Ondersteuning bij werken op afstand

Het werken op afstand vraagt veel van je mensen en je organisatie. Er zijn diverse bestaande tools die hierbij kunnen helpen. Soms kun je ook diensten aan elkaar koppelen om het zo een stuk makkelijker te maken. Denk aan: het automatisch verwerken van facturen in je boekhoudpakket, het online beschikbaar stellen van informatie in een portal richting je klanten of het inzetten van een (web) app om zaken van je medewerkers makkelijker te weten. Idee101 ontwikkelt al tien jaar dit soort onlineproducten en -diensten. Wij kijken daarbij altijd ook naar bestaande apps en oplossingen. Wij zijn meester in het koppelen van deze zaken.

Ontwikkeling nieuwe services

Er zitten vast gaten in jouw huidige ICT-landschap. Om je klanten beter van dienst te kunnen zijn is het nu zaak om te focussen op deze gaten. Waar liggen de quickwins? En zijn er laagdrempelige nieuwe services die je kunt bedenken om het je klanten en leveranciers makkelijker te maken? Het online melden van klachten? Het inzien van een offerte? Het volgen van een orderproces? Dit zijn zaken die wij al tientallen keren hebben opgelost voor onze klanten en wij helpen jou ook graag om dit handen en voeten te geven.

Eigen manier van werken

Wij werken al ruime tijd met veel online tools en gebruiken bijvoorbeeld Microsoft Teams al jaren. Binnen 4 uur was ons bedrijf online, hebben wij een remote helpdesk, was onze telefooncentrale online en hebben wij de virtuele stand-up en vrijmibo geïntroduceerd. Wij kunnen jou ook helpen om dit te realiseren. 

Hoe Agile ben jij?

Hoe wendbaar is jouw organisatie? En heb je hulp nodig? Wij zijn er voor je met onze remote services en advies en helpen je graag mee te vernieuwen in deze uitdagende tijd.

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 16 april 2020
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden