Ga terug

Dutch-e Assen geslaagd (SlideShare)

Vrijdag 16 september kwamen honderden ondernemers bijeen om informatie uit te wisselen in Drenthe.

 

7.30 uur
De wekker gaat. Tijd om op te staan; het moeilijkste onderdeel van de hele dag. Maar er is een leuke en spannende dag aangebroken, want het is tijd om nieuwe klanten aan te spreken op het Dutch-E event in De Nieuwe Kolk van Assen. We zijn enthousiast want we hebben ons goed voorbereid en de dag van te voren alles klaar gezet.

8.30 uur
De laatste zaken regelen en het is tijd om te gaan. Eenmaal aangekomen op het event is het een drukte van belang. Veel verschillende IT-bedrijven hebben hun stand opgebouwd met de spectaculairste innovaties. Eén stand heeft een parcours voor amateur dronevliegers aangelegd. Een ander heeft een bus voor virtual reality experience bij de voordeur geplaatst. En wij staan hier met het grootste touchscreen van het event.

10.00 uur
Als iedereen er klaar voor is, nemen wij plaats in de theaterzaal en mogen wij presentaties bijwonen van interessante sprekers. Zo begint Bas Bakker met een verhaal over zijn duurzame en milieuvriendelijke bedrijf dat schoonmaakmiddelen produceert voor de B2B markt. Zelfs Pim van der Feltz, de directeur van Google, heeft tijd vrij kunnen maken om te spreken over zijn bedrijf. Daarna doet Jeroen Sprangers van Rein advocaten en adviseurs zijn verhaal over de ernst van het beveiligen van data en internetcriminaliteit.

13.00 uur
Na lang stil gezeten te hebben, is het tijd dat wij mogen laten zien wat we doen. Met onze vernieuwde planningssoftware, genaamd Urenregistratie101, laten wij zien dat het plannen van projecten met de juiste mensen en middelen op een veel eenvoudigere en snellere manier kan dan met bijvoorbeeld Excel of zelf urenbriefjes.
Op het podium van de theaterzaal is een groot ‘inspiratieplein’ opgezet. Hier kunnen mensen rondlopen onder het genot van een broodje en een drankje.

15.00 uur
Het event is een succes. We trekken veel bezoek, ontmoeten bekenden en de bezoekers zijn geïnteresseerd in Urenregistratie101. De organisatie heeft een borrel met een dj georganiseerd, wat ervoor zorgt dat de sfeer super is. Onze projectleider Jeroen heeft niet eens tijd voor een bitterbal want de volgende bezoeker staat alweer bij onze stand, tijd voor een nieuwe uitleg.

16.30 uur
De meeste stands worden opgeruimd. We ronden af met onze laatste potentiële klant kijken tevreden terug op het event. Het meenemen van onze GROTE ‘101’ is nog even een probleempje, want niet alles past in de auto. We bedanken de evenementorganisatoren en gaan met een voldaan gevoel en zere voeten naar huis.

Meer informatie over urenregistratie101

Meer foto’s van Dutch-e

Categorie: Evenementen | Gepubliceerd: 21 september 2016
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden