Ga terug

Een fri(e)s(s)e blik op 2015

Dit jaar wilden we het eens compleet anders doen, het aanscherpen van de visie, het schrijven van het ondernemersplan. We wilden dit met het hele team doen. En wat is er nou beter dan een relaxte villa midden in het bos, waar je met z’n allen zonder afleiding kunt nadenken over de toekomst, als persoon, als team en als bedrijf. Dus zo gezegd zo geairbnbt.

Dit jaar wilden we het eens compleet anders doen; het aanscherpen van de visie, het schrijven van het ondernemersplan. We wilden dit met het hele team doen. En wat is er nou beter dan een relaxte villa midden in het bos, waar je met z’n allen zonder afleiding kunt nadenken over de toekomst: als persoon, als team en als bedrijf. Dus zo gezegd zo geairbnbt.

IMG_2241

 

Start with why

We begonnen de dag met alom bekende filmpje van Simon Sinek over Start with why. De reden waarom het ene bedrijf wel en het andere bedrijf niet een ziel heeft, bezielde medewerkers. Dit begint met dat veel bedrijven zich bezig houden met wat ze doen, maar niet hoe ze het doen en vooral ook waarom?

Merkbelofte

Daaruit is de volgende merkbelofte van Idee101 gekomen:

Onze ideeën maken uw leven leuker en makkelijker,

om dat te bereiken kijken wij heel goed

naar uw processen,

en zetten wij de beste technieken in

om deze te verbeteren.

IMG_2242

Deze belofte maken we waar aan de hand van de volgende vijf kernwaarden:

1. Eenvoud

Om het leven van onze klanten makkelijker te maken, doen we alles met eenvoudig flair. Onze producten, offertes, communicatie enz.

2. Vriendelijkheid

Wij willen het leven van onze klanten leuker maken, om dit te bereiken zijn we op alle vlakken vriendelijk richting onze klanten/leveranciers/elkaar.

3. Innovatie / nieuwe technieken

Om ervoor te zorgen dat onze dat wij de beste technieken inzetten voor onze klanten moeten op onderzoek uit, af van de gebaande paden.

4. Kwaliteit

Een groot onderdeel van ons werk is kwaliteit, als de kwaliteit niet goed is, wordt het leven van onze klanten niet leuker of makkelijker.

5. Enthousiasme

Mensen kiezen voor ons omdat wij enthousiast zijn over ons bedrijf, over elkaar en over onze oplossing. Dit enthousiasme dragen we iedere dag opnieuw uit.

Vanuit deze vijf kernwaarden opereren we als Idee101. Kortom een vruchtbaar weekend in de rimboe van Olderberkoop. Dit huisje is echt een tip trouwens voor de liefhebber van luxe, rust en een jacuzzi onder de sterren.

Categorie: Techniek | Gepubliceerd: 5 januari 2015
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden