Ga terug

Een nieuw gezicht: Jeroen Beekhuizen

We stellen graag onze nieuwe mensen aan jullie voor. Sinds 1 oktober hebben we versterking op projectvlak: Jeroen Beekhuizen.

Ik ben Jeroen Beekhuizen en woon in Assen met mijn vrouw Brenda (www.brendabeekhuizen.nl) en twee dochters van 9 en 7.

Per 1 oktober ben ik begonnen bij Idee101. Ik zal me hier de komende tijd focussen op het verbeteren van de projectbeheersing intern en de communicatie met de klanten. Voor nieuwe projecten zal ik voor klanten het aanspreekpunt worden, zodat onze ontwikkelaars kunnen doen waar ze het beste in zijn. Ook zal ik de komende tijd steeds meer lopende projecten overnemen.

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik 7 jaar in de ICT gewerkt. Hierna 7 jaar als innovatieadviseur voor het MKB bij Syntens waarbij ik vooral ICT, marketing en strategische projecten adviseerde. De laatste 1,5 jaar werkte ik voor de afdeling productmanagement. Hier hield ik me bezig met het digitaliseren van de eigen dienstverlening door het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe digitale kanalen en producten. Ik heb ook meegeschreven aan publicaties over Internet of Things en Big Data. Ik volg de nieuwste ontwikkelingen altijd op de voet en zie overal kansen om nieuwe business mee te maken.

Ik zal op korte termijn bij veel klantafspraken meegaan om iedereen te ontmoeten. Mochten jullie in Assen zijn, kom dan gerust eens langs op het kantoor van Idee101 om kennis te maken.

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 2 november 2015
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden