Ga terug

Golfevenement 2013 geslaagd!

Afgelopen woensdag 5 juni verzamelden zich zo’n 60 relaties van Idee101, ComPromise en M-lease zich op golfpark Exloo. Vol goede moed ging deze groep fanatiekelingen de (toen nog) schitterende golfbaan te lijf. Een deel onervaren golfers namen deel aan de georganiseerde clinic. Tijdens deze clinic werd door verschillende golfpro’s de basis van het spel uitgelegd. Golfers die al in het bezit waren van een GVB storten zich op de wedstrijd.

Na de lunch werd ook door de amateurs / clinic spelers negen holes gelopen. Dit resulteerden in mooie taferelen. Sommige ballen gingen direct het water in, veel tassen vielen om, en FORE was een veel gehoorde term. Na afloop van dit schouwspel werd de wedstrijd spelers verzocht om deel te nemen aan de neary. Dit is een wedstrijd waarbij de spelers proberen om in één slag zo dicht mogelijk bij de hole te komen. En met een terras met bierdrinkende mensen in de rug, was het voor sommige mensen moeilijk om de kalmte te bewaren. Het lukte o.a. oud voetbalspeler Michel van Oostrum om de bal vlakbij de vlag te leggen in één slag. Hij was dan ook één van de winnaars. De hoofdprijs, een weekend rijden in de Peugeot RCZ werd gewonnen door: Erik Lassche van M-ployee, de hoofdprijs van de clinic spelers werd gewonnen door Rene Brusma van Pool BV. Voor deze spelers werd niet alleen gekeken naar minste puts maar ook naar longest drive op de driving range.

Dankzij de perfecte organisatie van het golfpark Exloo en de sponsors die ons hebben ondersteund (SNS Veendam/Stadskanaal/Winschoten, Autopalace Emmen en Schomaker) werd het een perfecte dag. We kregen dan ook veel complimenten. Een grote rol daarin speelde natuurlijk ook het fantastische weer. Al met al kunnen we terugkijken op een fantastische golfdag in het schitterende Exloo.

Categorie: Evenementen | Gepubliceerd: 10 juni 2013
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden