Ga terug

Idee101 breidt uit en zet in op de toekomst

Na een jarenlange samenwerking met Compromise (en later Dustin Nederland), heeft Idee101 vanaf 1 januari 2023 het gehele pand betrokken. "Al ruime tijd moest er creatief met de ruimte worden omgegaan en nu hebben we 500 m2 ter beschikking." aldus Maarten Overeem, commercieel directeur van Idee101.

De nieuwe ruimte biedt veel mogelijkheden voor groei en faciliteert de ambitie van Idee101, makers van Cleverdesk op het juiste moment. Het pand aan de Klompmakerstraat 3/ab in Assen is de ideale uitvalsbasis voor kanten vanwege de ligging aan de snelweg.

Hybride werken

Nu het hele pand door het team van Idee101 is betrokken gaan ruimtes beneden in het pand worden ingezet voor andere zaken die bij de visie van het bedrijf passen.

Zo wordt er een Collaboration Room gemaakt, specifiek gericht op het samenwerken, een Silence-space waar medewerkers in alle rust kunnen werken en ook wordt The Green Room gemaakt, waarin videos worden opgenomen. Een eigen opname studio is onmisbaar geworden in de werkzaamheden van Idee101/Cleverdesk.

De nieuwe indeling en mogelijkheden van het pand sluiten ook goed aan bij het hybride werken. Ook biedt het pand mogelijkheden om voor onze Cleverdesk klanten opleidingen te gaan aanbieden, wat dit jaar in de planning ligt.

Een duurzaam pand

Er zijn nog grote plannen voor de komende jaren. Ook is het business team van Idee101 bezig met allerlei duurzame stappen, om het pand energieneutralen te maken. Zo is bijvoorbeeld het hele pand al voorzien van slimme sloten, verlichting en verwarming.

Wil jij eens langskomen om het zelf te zien?
Neem gerust contact op met jouw contactpersoon binnen Idee101.

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 7 februari 2023
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden