Ga terug

Idee101: Corona veranderingen en besluiten.

Het hele land is ondertussen in de ban van het virus. Wij kunnen ons voorstellen dat dit jou als ondernemer, projectleider, manager ook raakt. Wij zijn als digitaal en online bedrijf front-runner op het vlak van online samenwerken. Wij bieden daarom onze hulp en kennis aan. Uiteraard nemen wij ook onze maatregelen en bieden wij ook hulp voor bedrijven aan vanuit onze eigen expertise.  Wat houdt dit concreet in?

Alle afspraken zo veel mogelijk online

Heb je binnenkort een afspraak met één van ons? Dan nemen wij contact met je op. In overleg bepalen we samen wanneer en hoe de afspraak plaats zal vinden.

Wij bieden salesgesprekken, implementaties en project overleggen met onze klanten en prospects per direct online aan. Dit kan via MS Teams, Skype, Webex of zelfs Facetime/Whatsapp. 

Volledige bereikbaarheid

Onze helpdesk is telefonisch en per e-mail bereikbaar zoals je dat gewend bent van ons Voor noodgevallen hebben de meeste mensen mobiele nummers van onze medewerkers en zijn op die manier ook via whatsapp bereikbaar. 

Online werken

Omdat wij als sinds 2012 papierloos zijn en gewend aan online werken, hebben we hier ruime ervaring in opgebouwd. Heb je vragen over video conferencing  of online samenwerken? Wij kunnen je op weg helpen.

Andere vragen of ideeën?

Heb je andere vragen over onze samenwerking of heb je input nodig. Neem gerust contact op, ons volledige team staat (online) voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
Maarten Overeem & Ronald Sijbom
Directie Idee101 B.V.

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 16 maart 2020
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden