Ga terug

Idee101 gaat voor een slim kantoor

In 2012 is Idee101 in samenwerking met ComPromise begonnen aan een papierloos kantoor. De volgende stap was een transparant kantoor door middel van glazen wanden. Hiermee hebben wij de werksfeer verbetert en is ons team nog productiever geworden. Lees hier meer over een slim kantoor.

Slim kantoor | Idee101

Hoe creëer je een slim kantoor?

In een slim kantoor moeten alle zaken die nu handmatig gaan, geautomatiseerd worden. Op basis van nader te bepalen criteria wordt dit automatische proces in gang gezet. Om dit te doen moet er data verzameld worden. Om een slim Idee101 kantoor te realiseren gaan wij aan de slag met: 

  • Sensoren plaatsen om metingen te verrichten;
  • Een platform realiseren om de juiste data te verzamelen;
  • Een tool realiseren om data te analyseren;
  • De data moet communiceren met derde partijen, zoals Cleverdesk.

Slim op verschillende gebieden

Een slim kantoor kan op veel gebieden een oplossing bieden. Bij Idee101 starten wij met ons kantoor slimmer maken. Als eerste brengen wij in kaart hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Wij beginnen met de volgende gebieden: werkplekken, algemene ruimtes, verlichting en parkeerplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting welke aan- en uitgaat wanneer er mensen binnen zijn. Inzicht in hoe vaak meubelen en ruimtes gebruikt zijn om op het juiste moment schoonmaak in te plannen. 

Wil jij meer weten over ons toekomstige slimme kantoor? Wij vertellen jou graag meer over onze toekomstvisie van het slimme kantoor!

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 19 november 2019
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden