Ga terug

Idee101 geeft gas met OrangeGas

OrangeGas biedt een totaal concept voor het realiseren van een GroenGasvulpunt op commerciële tankstations, maar ook voor klein- en grootschalige thuistankinstallaties. Op dit moment heeft OrangeGas zo’n 45 tanklocaties in gebruik. Het doel is om dit uit te breiden naar zo’n 100 locaties door heel Nederland.

Omdat OrangeGas de hoogste kwaliteitsnormen nastreeft is het belangrijk de administratie omtrent certificeringen, keuringen en inspecties goed te waarborgen. Het snelgroeiende bedrijf speelt hiermee in op de vraag van leverancier, klant en overheid. In de realisatie van dit systeem speelt Idee101 een centrale rol. Zij ontwikkelen samen met OrangeGas een maatwerkapplicatie waarmee deze informatie kan worden gemanaged.

Naast het live-monitoren van alle locaties en eventuele storingen, is het via een iPad weergave ook mogelijk om op locatie inspecties en onderhoud te registreren. Ook kan een uitgebreide onderhoudshistorie met één druk op de knop worden getoond.

De ontwikkeling van deze applicatie past niet alleen goed binnen de huidige tijdsgeest maar ook bij een innovatief bedrijf. Idee101 is erg blij met deze samenwerking verwelkomt OrangeGas dan ook met veel plezier als nieuwe klant.

Wilt u meer weten over dit project? Neem contact op met Maarten Overeem van Idee101 op: 0592 855 995.

Categorie: Cases | Gepubliceerd: 12 februari 2013
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden