Ga terug

Idee101 helpt Acute Zorgnetwerk Noord Nederland met software voor uitgifte en distributie van PBM’s (mondkapjes, desinfectiemiddel) tegen Corona-crisis.

We hoorden vanuit ons netwerk dat er logistieke uitdagingen zijn met de logistiek en overzicht van de mondkapjes, desinfectiemiddel en handschoenen. Het AZNN (Acute Zorgnetwerk Noord-Nederland), de organisatie die dit voor Noord-Nederland regelt, staat onder grote druk. Geen dag is hetzelfde. Idee101 heeft als softwarebedrijf 10 jaar ervaring in planningsvraagstukken en logistieke processen. Dus wij hebben ons gemeld om te helpen met de inzet van ons pakket Cleverdesk.

Acute Zorgnetwerk Noord-Nederland

Vanuit de regionale beheersstructuur zorgcontinuïteit COVID-19 is in Noord Nederland Het Actiecentrum Zorgcoördinatie Noord COVID-19 opgericht. Het Actiecentrum is druk bezig met de regionale beschikbaarheid van capaciteit (bedden en personeel) en persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Omdat het tempo van uitleveren, de locaties en de vraag steeds veranderd is er behoefte aan een snelle digitaliseringsslag. Vooral de behoefte om makkelijker orders te kunnen plaatsen bij de distributeur en de uitgifte te monitoren was een bewerkelijk proces.

Software in minder dan 1 week up and running

Cleverdesk heeft een uitgebreide magazijn-module die online werkt en zeer gemakkelijk te gebruiken en implementeren is. Je kunt eenvoudige voorraden bijwerken en in- en uitchecken met laptop, iPad of app op je telefoon. Door alle bestaande data van het AZNN in te lezen via Excel-bestanden is er snel een live-omgeving worden gerealiseerd en is overtypen niet nodig.

In samenwerking met ICT-partner ComPromise-Domino, kon er zeer snel een veilige en stabiele server omgeving worden opgezet om dit te realiseren.

Heb jij op dit moment een soortgelijke uitdaging op logistiek-, planning- of capaciteitsvlak? Kom maar op.

Wij denken graag met je mee en zetten onze producten en diensten in om samen de strijd tegen Corona te winnen.

Wil jij weten wat Cleverdesk doet? Kijk dan even op onze website.

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 24 maart 2020
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden