Ga terug

Idee101 is Gazelle 2019

Idee101 B.V. is één van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee zijn wij FD Gazelle 2019. Op donderdag 7 november is de uitreiking van deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad.

Snel groeiende bedrijven

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei over een driejarige periode is ononderbroken van minimaal 20%, en het bedrijf dient financieel gezond te zijn; waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. De vorige FD Gazelle hebben we in 2016 in ontvangst mogen nemen.

Banner van de Gazellen 2019

Uitreiking 7 november 2019

Op 7 november worden de allersnelste groeiers van regio Noord bekend gemaakt. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.

Vanwaar deze groei?

Idee101 is de laatste jaren erg actief met het pakket Cleverdesk. Dit online platform zorgt ervoor dat Civieltechnische bedrijven (Grond-, Water en Wegenbouw), een Servicebedrijven hun hele operatie digitaal kunnen regelen. Van gecalculeerd project tot aan factuur en van inkooporder tot NEN-keuring. Met Cleverdesk is Idee101 enorm aan het groeien.

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 18 oktober 2019
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden