Ga terug

Idee101: “Ons fruit gaat naar het Wilhelmina Ziekenhuis Assen”

Net als het overgrote deel van Nederland werken wij voornamelijk vanuit huis, beperken wij ons contact met anderen en wassen wij regelmatig onze handen. Nu zijn wij bij Idee101 heel bewust van het belang van een goede gezondheid van de collega’s, maar in dit soort situaties is het begrijpelijk dat wij ook ons deel moeten doen om de opmars van het Corona-virus te stuiten.

vers fruitBij Idee101 krijgen wij iedere week vers fruit van Fruitkracht aangeleverd. Dit vindt altijd gretig aftrek bij het team en wordt zeer gewaardeerd. Maar bij het naleven van de maatregelen, is er niemand op kantoor om dit fruit op te eten. Collega Kim kwam met het goede idee om dit fruit vanaf nu wekelijks aan zorgpersoneel te doneren.

Hierom hebben wij besloten ons fruitpakket wekelijkse te doneren aan de hardwerkende artsen en verpleegkundigen van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Zodat zij zich zo lang mogelijk staande kunnen houden in de strijd tegen het Corona-virus.

We willen op deze manier onze steun betuigen aan de mensen die hier met gevaar voor hun eigen leven hun werk moeten doen, zet hem op!

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 17 maart 2020
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden