Ga terug

Kernwaarden sessie Idee101

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf. Het zijn eigenschappen die laten zien waar het bedrijf voor staat, waarom jij dingen doet en hoe jij deze doet. Voor ons was het tijd om onze kernwaarden weer eens onder de loep te nemen. Hoe wij dit aangepakt hebben? In een leuke en creatieve vrijdagmiddag sessie!

Kernwaarden bepalen, waar begin jij?

Kernwaarden bepalen; het klinkt makkelijk, maar toch komt hier een hoop nadenkwerk bij kijken. Om ons hierbij te helpen hebben wij Geert Hoving van Cvites ingeschakeld. Om te beginnen zijn wij gestart met ons missie en visie. 

Van persoonlijke kernwaarden naar kernwaarden voor Idee101

Opvolgend zijn we aan de slag gegaan met onze eigen persoonlijke kernwaarden. Waarom wij zijn gestart met onze persoonlijke kernwaarden? Kernwaarden gaan over de mentaliteit binnen een bedrijf. Kernwaarden moeten geleefd worden en geen loze marketingtermen zijn. Het is dus van belang om kernwaarden te kiezen die het bedrijf en de werknemers daadwerkelijk kunnen toepassen. Na het bepalen van de persoonlijke kernwaarden zijn wij in groepjes uiteen gegaan om de kernwaarden terug te brengen tot een kleiner aantal.

Onze kernwaarden

Na een tijd sparren zijn wij tot de volgende kernwaarden gekomen:

  1. Betrouwbaarheid, wij doen altijd wat we zeggen, afspraak is afspraak. En als het niet lukt om ons woord na te komen dan hoor jij dat tijdig.
  2. Flexibiliteit, wij proberen altijd met het doel voor ogen met jou mee te bewegen, zowel intern als extern.
  3. Ontwikkelen & leren, door onszelf voortdurend te ontwikkelen zoeken wij altijd naar manieren om onszelf te verbeteren. Hierdoor hebben wij een innovatieve mindset.
  4. Betrokkenheid, wij zijn enorm betrokken in ons werk. Wij kennen onze klanten en elkaar persoonlijk, handelen proactief en hebben altijd één probleem verantwoordelijke.
  5. Authenticiteit, what you see is what you get. Een platte organisatie, zonder opsmuk of gekke termen, wij zijn wie zijn, en zo gaan we ook met onze klanten om.

Wij zijn blij dat wij de tijd genomen hebben om als team de kernwaarden te bepalen. Het geeft ons als bedrijf en als team sturing in onze werkwijze en zorgt ervoor dat wij beter strategische beslissingen kunnen nemen. 

Wil jij ervaren hoe het is om met Idee101 te werken of wil jij graag bij Idee101 werken? Neem dan contact met ons op!

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 11 juli 2019
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden