Ga terug

Cleverdesk klantendag

Afgelopen woensdag, 11 april, organiseerden wij onze Cleverdesk Klantendag in Asperen bij de Schildkamp.
Een centrale plek in Nederland, goed bereikbaar voor onze klanten en met een indoor bos! Vooral dat bos is leuk, aangezien wij zelf trotse eigenaar van een echt bos zijn. De ideale locatie om samen terug te blikken en vooruit te kijken.

De klantendag begon goed met een heerlijke lunch. Tijdens de lunch hield Maarten een korte introductie over Idee101 en vertelde hij over de groei van Cleverdesk in het afgelopen jaar. Jeroen gaf hierna een presentatie over de behaalde resultaten en de volgende versie. Ook presenteerde hij een prototype van de Cleverdesk App.

Klantendag | Cleverdesk

Erg blij waren wij met de aanwezigheid van Hein Milius van Software borg. Hein gaf een presentatie over de Software waarborg. Dit maakte veel gesprekken los en werd zeer gewaardeerd.

Klantendag | Cleverdesk

Na een korte pauze mocht iedereen zelf aan de slag in het indoor bos.

Klantendag | Cleverdesk

Hier kon men stemmen op nieuwe functionaliteiten. De grote winnaar was de onderhoudsapp gevolgd door de verhuurmodule. Omdat de input en het brainstormen zo positief was, hebben wij besloten om bij de ontwikkelingen van de nieuwe functionaliteiten enkele key-users uit te nodigen om mee te denken. Wij willen hierbij Design-thinking een centralere plek geven.

Wil je up-to-date gehouden worden over de ontwikkeling? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Naast de foto’s van deze middag heeft Jorrit ook gezorgd voor veel filmpjes. Hier hebben wij een compilatie van gemaakt. Kijk hieronder het filmpje van de klantendag.

Categorie: Evenementen | Gepubliceerd: 13 april 2018
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden