Ga terug

Maak kennis met Bregje van Ederen

We hebben een nieuwe collega! Bregje stelt zich graag aan je voor.

Hallo, ik ben Bregje, 24 jaar en ik woon in Gorredijk. Vanaf 1 augustus ben ik het team van idee101 komen aanvullen.

Bregje | Cleverdesk Aan de Hanzehogeschool Groningen ben ik Cum Laude (met Honours) afgestudeerd bij de opleiding Communicatie en Multimedia Design, binnen de major Interactive Media Technologies. Kort gezegd betekend dit dat ik binnen idee101 werkzaam ben op front-end development en user experience gebied.

Ik heb aardig wat verschillende hobby’s zoals: gamen, haken, tekenen, lezen en yoga. Daarnaast ben ik ook vaak thuis nog bezig met eigen projecten en het coderen en ontwerpen wat hierbij hoort. Al ben ik op dit moment het meeste bezig met de verbouwing van het huis waar ik samen met mijn vriend woon. Dat gaat namelijk nog even duren.

Eigenlijk mag je me voor veel dingen wel wakker maken. Een heerlijke groene smoothie, een coole game, een lekkere espresso of natuurlijk pizza.

 

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 7 augustus 2018
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden