Ga terug

Maak kennis met een nieuwe 101’er: Jannick Zeegers

Hoi, hoi! Ik ben Jannick Zeegers uit Oud-Beijerland en studeer Technische Informatica aan de NHL Stenden Hogeschool in Emmen.

Foto van Jannick op een motor

Na mijn minor Sensor System Engineering van de Hanze Hogeschool in Assen, ging ik op zoek naar een afstudeerstage. Een advertentie voor een (technische) informatica student van Idee101 bracht me in contact met het bedrijf. Wat hieruit volgde was een mooi ‘Internet of Things’ afstudeerproject waar ik al mijn IT vaardigheden op los kan laten!

Ik werk nog niet zo lang bij Idee101, maar door het informele karakter en de open cultuur van het bedrijf voel ik me al snel thuis. Het is op zich ook wel grappig dat bijna iedereen die er werkt van het Stenden afkomt.

Mijn interesses: rock muziek, gamen, memes, de piano, paardrijden en (zoals je ziet) motorrijden. Ook ben ik wel te porren voor een avondje bordspellen spelen, als er maar cashewnoten aanwezig zijn!

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 18 november 2019
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden