Ga terug

Maak kennis met Ronald Sijbom

Ronald Sijbom vertelt graag wat meer over zichzelf en hoe Idee101 BV tot stand is gekomen.

Ik ben altijd een eigenwijs persoon geweest, bij elk bedrijf waar ik werkte zag ik dat het anders kon en moest. Ik wilde de dingen op mijn eigen manier doen en wilde alle vrijheid hierin hebben. Zo is, tijdens mijn studie, DC Nederland ontstaan. Hier bouwde ik, samen met een vriend, websites en kregen we onze eerste klanten.

ronald Sijbom | idee101

Tijdens mijn afstuderen heb ik bij een bedrijf gewerkt waar ik softwarepakketten maakte voor de bouw, maar ook hier zag ik dat dingen anders moesten. Ik kwam met Maarten in gesprek die ik al vanaf mijn 16e ken. Hij had een bedrijf MMSolutions met iemand anders, samen maakten zij websites en webapplicaties. Ik nam zijn aandelen over en Maarten en ik gingen samenwerken. We hebben alle beginnersfouten gemaakt die je maar kan bedenken. Na een slecht jaar hebben Maarten en ik besloten om het roer om te gooien, hier is idee101 BV uitgekomen. 

Het leukste aan mijn werk vind ik de verschillende technieken, de problemen die ik tegenkom, oplossingen vinden en het klanten contact. Ik ben het trotst als het ons, als idee101, lukt om een probleem op te lossen waarvan de klant dacht dat dit niet zou lukken.

In mijn vrije tijd mag ik graag koken en dan vooral BBQ’en. Ik mag ook graag uiteten gaan of met Marlous erop uit trekken. Daarnaast hou ik ook van gadgets en nieuwe technieken.

 

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 5 juli 2018
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden