Ga terug

Maak kennis met Stefan Bergmeester

Software ontwikkelaar

Ik ben Stefan Bergmeester, 27 jaren oud en inmiddels meer dan 4 jaar werkzaam bij Idee101

Stefan | idee101

Als Software ontwikkelaar bouw ik mee aan alle (web)applicaties die door ons worden aangeboden. Ontwikkelen aan ons pakket Cleverdesk is en blijft voornamelijk mijn hoofdtaak. Dit pakket heeft al 3 andere namen gehad, welke ik nog steeds wel eens door elkaar haal.

In mijn vrije tijd ben ik weinig thuis te vinden. Ik houd er van om zoveel mogelijk buiten de deur te zijn. Mijn drukke sociale leven heeft er ook toe geleid dat ik meer passie voor muziek heb gekregen. Niet om zelf te zingen, dat doe ik alleen in karaoke bars! šŸ˜‰

Naast het feit dat ik de snelste tijd had met de 4 mijl van Emmen (Idee101 en aanhang), voetbal ik samen met mijn vrienden bij een voetbalvereniging in het dorp waar ik ben opgegroeid.

Zaterdagochtend bestaat voor mij niet, dan slaap ik uit. Je mag me wel altijd wakker maken voor pizza!

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 25 april 2018
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden