Ga terug

Nieuw bij Idee101

Vincent Meijering

“Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en graag tijd te spenderen achter de computer. Wat is er idealer dan een programmeur te worden?"

Dit is Vincent Meijering, een jonge programmeur die momenteel in het derde jaar op Hogeschool Stenden zit in de richting van Software Engineer. Voor school moet hij stage lopen en heeft dit bedrijf uitgekozen als favoriet.Vincent is geboren in Voorburg wat tegen Den Haag aan ligt en woont momenteel in Assen. Hij is 24 jaar en zijn droom is om zowel front-end als back-end developer te worden.

“Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en graag tijd te spenderen achter de computer. Wat is er idealer dan een programmeur te worden? Het daadwerkelijke resultaat zien van wat ik achter de schermen programmeer geeft mij voldoening.”

Zijn weg richting ICT is een lange weg geweest. Hij is begonnen met de uitstroomrichting voor bakker om zijn creativiteit kwijt te kunnen in het maken van taarten. Echt was dit niet helemaal wat hij zocht en ging richting grafisch ontwerpen. Hier maakte hij kennis met het maken van websites en is op deze manier doorgestroomd naar de ICT.
Naast het programmeren vind Vincent het heerlijk om even weg te pingelen op de gitaar. Ook het luisteren de muziek vind hij relaxt.

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 25 september 2017
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden