Ga terug

NVT Onderhoudsgroep kiest voor Idee101

Samen met NVT Onderhoudsgroep gaat Idee101 een compleet geïntegreerde en gekoppelde online intranetapplicatie ontwikkelen.

Idee101 zal in dit project een koppeling maken met een HRM pakket van CBBS uit Den Haag en ook een koppeling maken met AlertXD van Centric. Door deze informatie te combineren in een overzichtelijke webbased intranet applicatie zal NVT informatie makkelijker, sneller en op verschillende devices kunnen delen.

Over NVT:

NVT Onderhoudsgroep BV is dé professionele onderhouds- en renovatieaannemer. Projecten worden aangenomen en uitgevoerd door dochterondernemingen Van Tour en NBK.

Van Tour biedt bouwkundig onderhoud, gevelrenovatie, schilderwerk, HR++ glas, hang- en sluitwerk (PKVW) en houtsanering. Totaalonderhoud van advies tot en met oplevering. Zowel binnen- als buiten, en dat doen we al sinds 1907.

NBK zorgt ervoor dat de maximale levensduur van beton kan worden bereikt. Dit doen we met inspecties, renovaties en oplossingen voor preventie en verduurzaming. Goede voorbeelden zijn betonreparatie, kunststofvloeren, kelderafdichtingen en dilatatiewerken. Maar ook opplussen en kathodische bescherming.

Het naïsoleren van dak, spouw en kruipruimte met HR-Termoparels voor een maximale energiebesparing is de kernactiviteit van NBK Isolatietechniek. Met NBK Straaltechniek zijn wij de partner bij uitstek voor gevelrenovatie, met specialismen zoals voeg- en kitwerk, impregnering en reiniging.

Voor een totaaloplossing voor uw wooncomplex, kantoorgebouw of kunstwerk is NVT Onderhoudsgroep de aangewezen partij!

Klik hier om de website van NVT te bekijken: www.onderhoudendgoed.nl

Categorie: Cases | Gepubliceerd: 31 maart 2016
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden