Ga terug

Onze nieuwste softwareontwikkelaar: Ferdi Smit

Onze tiende medewerker is begonnen.

Deze maand hebben wij onze 10medewerker wegwijs gemaakt op ons kantoor. Ons nieuwste aanwinst is inmiddels een maand werkzaam bij Idee101. Wij zijn erg trots deze student softwareontwikkelaar als tiende medewerker aan te mogen nemen.

Naam:                  Ferdi Smit
Leeftijd:                26 jaar
Wat:                      Software Engineer en ook student Informatica – Software Engineering

Mijn naam is Ferdi Smit en ik ben 26 jaar. Ik volg de opleiding Informatica – Software Engineering. Ik volg deze opleiding aan Stenden Hogeschool te Emmen. De opleiding is gericht op het maken en ontwikkelen van software producten. De laatste jaren worden er zoveel nieuwe software producten ontwikkeld, waardoor ik word gemotiveerd om hier aan mee te werken en nieuwe producten op te leveren. Elke nieuwe opdracht is weer een nieuwe uitdaging voor mij.

Werken bij Idee101

Vanaf begin oktober ben ik aan de slag gegaan als programmeur bij Idee101. Dit is dé kans om mij verder te ontwikkelen in de wereld van ICT. Daarnaast kan ik bij Idee101 afstuderen en dankzij dit aanbod kan ik mijn diploma halen.

ferdi-website

Categorie: Idee101 | Gepubliceerd: 2 november 2016
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden