Ga terug

Ook Wagenborg Stevedoring kiest voor software Idee101

Wagenborg heeft in de havens van Delfzijl en Eemshaven in Noord-Nederland moderne multipurpose terminals met een opslagcapaciteit van 390.000 m2. De kade met een lengte van 1.800 meter heeft roll-on en roll-off faciliteiten en een grote diepgang. De totale opslagcapaciteit van Wagenborg Stevedoring  is 390.000 m2.

Vanuit Delfzijl en de Eemshaven zijn er uitstekende verbindingen met het achterland, Duitsland en Nederland. Hierdoor garandeert Wagenborg een nauw aangesloten vervoersketen. Goederen vanuit Nederland en Duitsland worden via Wagenborg Stevedoring opgeslagen en verladen in zeeschepen. Ladingen bestemd voor de Noordwest-Europese markten vinden hun weg via de moderne overslagterminal in Delfzijl over land en water.

Certifcaten en onderhoud in één helder softwarepakket

Om ervoor te zorgen dat deze processen op een zeer hoog niveau te laten verlopen kiest Wagenborg Stevedoring, na Wagenborg Foxdrill (Schoonebeek), nu ook voor de certificeringssoftware van Idee101: Maintenance101.nl. Het pakket is eind 2014 aangeschaft en wordt nu langzamerhand in gebruik genomen. Het pakket zorgt ervoor dat het onderhoud inzichtelijk is en de certificeringen tijdig worden gesignaleerd.

Klaas Bos, HTD van Wagenborg Stevedoring zegt hierover:

Het werkterrein van de technische dienst van Wagenborg Stevedoring is de laatste jaren gegroeid door bedrijfsovernames en samenvoegingen met andere diensten.

Hierdoor is het meer dan ooit noodzakelijk om een overzichtelijk en betrouwbaar systeem te hebben om alle verschillende facetten van het onderhoud en de certificering van ons materieel te registreren en te controleren.

Meer weten of Maintenance101? Bekijk onze product website.

Doorlezen over Wagenborg Stevedoring: kan hier.

Categorie: Cases | Gepubliceerd: 6 mei 2015
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden