Ga terug

Op zoek naar een effectiviteit & betrokkenheid in uw projecten?

Software voor het managen van projecten is de laatste jaren uitgegroeid tot een fundamentele manier om processen te organiseren. Niet alleen worden deze zogenaamde projectportalen gebruikt om processen te versnellen, maar ook om de projectgroep beter te laten samenwerken. Betrokkenheid is een sleutelwoord in een succesvol project. Bent u op zoek naar een dergelijk portaal? Wij hebben de voordelen van projectmanagement software voor u op een rijtje gezet:

  • Real-time samenwerken verhoogd de efficiëntie en vooral ook de effectiviteit. De teamleden van een project kunnen online discussiëren. Hierin zou zelfs de klant of leverancier worden betrokken.
  • Documenten kunnen gemakkelijk worden gedeeld. Hierdoor wordt de communicatie erg transparant. Hoe vaak is het niet handig om een bepaald document even online op te kunnen halen.
  • Door ingebouwde mechanismen kunt u de kosten van het project en eventuele overschrijding van budgeten gemakkelijk bijhouden. Ook risico’s kunnen makkelijker worden beheerd.
  • Op eenvoudige wijze kunnen automatische rapportages worden gemaakt.

Steeds meer bedrijven werken in korte teamverband samen als gevolg van de opkomst van resource-sharing. Vanuit de visie van het nieuwe werken is het werken “waar en wanneer je maar wilt” belangrijk. De uitkomst van deze trends: slimme online toepassingen die samenwerking en betrokkenheid vergroten. Een online projectportaal is dus niet alleen een managementtool, het legt de basis voor een efficiëntieslag die veel bedrijven de komende jaren zullen moeten gaan maken.

Bent u op zoek naar een online projectportaal? Of wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact met ons op.

Categorie: Inspiratie | Gepubliceerd: 25 februari 2013
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden