Ga terug

Software dat zit als een maatpak!

Gelukkige mensen werken harder en efficiënter

U heeft een vraag die alleen met software op maat kan worden opgelost. Geen probleem. Dankzij onze creatieve kijk op software vinden we samen het juiste systeem. Dan heeft u uiteindelijk een systeem alleen voor uw eigen bedrijf.

Hoe gaan we te werk?

Maatwerk

Voordat we gaan produceren, kijken we naar de huidige werkwijze in uw bedrijf. Gaat er veel met Excel? Zit er veel informatie in ordnermappen met onleesbare handschriften? Oftewel: waar zit de informatie. Wij inventariseren wat er nu gebeurt, waar dat beter kan en ten slotte: hoe we dat gaan verbeteren.

Samen met u brainstormen we over het eindproduct. We kijken wat de software moet kunnen, wie het moet gebruiken en hoe het eruit moet zien. En is iedereen het eens? Dan gaan we aan de bak!

Uiteraard houden we u op de hoogte van de voortgang van het project. Als wij klaar zijn, implementeren en installeren wij het systeem voor u. Daarbij geven we een cursus aan de toekomstige gebruikers. Dan is iedereen meteen efficiënt bezig. Een valse start is namelijk zonde van uw tijd.

Waarom maatwerksoftware van Idee 101?

  • Het uitbreiden en integreren van maatwerksoftware is relatief gemakkelijk.
  • Maatwerksoftware groeit mee met uw bedrijf.
  • U betaalt niet voor toepassingen die u niet gebruikt.
  • Bestaande informatie kan in 95% van de gevallen worden ingelezen

Op weg naar het behalen van uw doelen? Neem contact op met Idee101

Klik hier voor alle producten en diensten van Idee101.

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden