Ga terug

Start het jaar met 7 slimme voornemens

Wij van Idee101 starten het jaar vlammend. In 2016 doen we het namelijk anders dan anders. Of nou ja, anders. We hebben zeven voornemens die we graag willen uitvoeren. En ook jouw bedrijf heeft daar voordeel van! Here we go:

Uren registreren wordt eindelijk makkelijk

Dit jaar lanceren wij een nieuwe tool om je uren te registreren. Daarmee ben je eindelijk af van die omslachtige Excelsheets. Onze tool houdt rekening met je vorige week, synchroniseert met je outlookagenda en je kunt op ieder apparaat je uren invoeren en verantwoorden. Doe het dus lekker in de bus of in de trein. Dan kost het je nog minder tijd ook.

Nieuwsbrieven

Veel van onze klanten waarderen e-mail als informatiemiddel. Daarom beginnen wij in 2016 met het versturen van een nieuwsbrief. Niet opdringerig, geen geschreeuw, gewoon relevante informatie voor jouw bedrijf. De nieuwsbrief wordt aan het eind van iedere maand verstuurd.

Meer hulp

Wij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn, maar ook in 2016 zullen onze klanten weer vragen voor ons hebben. Geen probleem natuurlijk. Om ze nog beter te kunnen beantwoorden, hebben we een online vraagbak en een digitale assistent in het leven geroepen. Op die manier is een oplossing snel gevonden. Binnenkort meer over deze online assistent.

Gezelligheid101

Werk is leuk, maar gezelligheid is misschien wel leuker. Daarom organiseren wij in 2016 weer een evenement voor onze relaties. We zeggen niet wat we gaan doen, maar je kunt je zwembroek in de kast laten liggen. Je wordt niet thuisgebracht.

Webinar

Tijdens een webinar leer je veel, terwijl je lekker achterover op je eigen bank zit. In het komende jaar komt ook Idee101 met webinars. Waarom? Omdat wij kennis willen delen en onze klanten belangrijk vinden.

Slim kantoor

In 2016 denken we ook aan onszelf. Idee101 heeft al een papierloos kantoor, maar dat vinden we tegenwoordig eigenlijk al heel gewoon. Dit jaar gaan we voor een slim kantoor. Hierin komen IOT en domotica samen. Uiteraard nodigen we jou graag uit als het zover is.

De beursvloer op

Wij willen zichtbaar zijn. Daarom gaan we komend jaar richting meerdere beurzen in het Noorden. Op die beurzen hebben we dan plek voor vragen, ideeën, koffie en bier. Op welke beurzen we aanwezig zullen zijn, maken we later bekend via onze website en nieuwsbrieven.

Met deze zeven nieuwe dingen gaan we er nog een mooier jaar van maken dan 2015 al was. Zie jij wel iets in onze ideeën? Bel of mail! Proost in ieder geval. Op een mooi 2016!

Categorie: Inspiratie | Gepubliceerd: 6 januari 2016
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden