Ga terug

Vacature: Business Consultant

Idee101 zoekt een nieuw lid voor het Customer Success Team! Ben jij de

Business Consultant (32/40 uur p.w.)

die past in een zelfsturend team en bij onze klanten wil zorgen voor een soepele implementatie van ons softwarepakket?

Als bedenkers van het beste Operational Resource Planning-systeem Cleverdesk helpen wij bedrijven bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Dit zijn klanten die vaak met groot materieel op locatie projecten uitvoeren. Cleverdesk verzorgt de communicatie en administratie van de projecten van het plannen tot het factureren. Daarmee wordt vrijwel elke processtap van de klant in de digitale omgeving opgenomen. En dat is nog best wel complex.

En daar kom jij om de hoek kijken! Binnen het Customer Success Team werken we samen aan het inrichten van de Cleverdesk-omgeving van de klant, zodat deze zoveel mogelijk van zijn administratieve processen digitaal kan verwerken.

Binnen het zelfsturende team werken wij samen aan het resultaat voor de klant. Jij krijgt verschillende projecten toegewezen, mag complexe analyses uitvoeren in het voortraject en begeleidt de klant bij het introduceren van het nieuwe systeem binnen de organisatie. Je blijft de klant te allen tijde begeleiden bij het gebruik van Cleverdesk en hebt regelmatig contact om deze te helpen met het verder optimaliseren van zijn processen. Jij zorgt ervoor dat de klant zijn taken tijdig uitvoert en je (technische) collega’s binnen de gestelde tijd hun taken uit kunnen voeren.
Daarnaast ondersteunt het Customer Success Team de klant bij vragen via de helpdesk. Ook daarin werken wij samen. 

Zoek jij een baan waar je een interessante uitdaging aan kunt gaan? Waar jij impact kunt hebben op de bedrijfsvoering?

Bij Idee101 kan dat! En natuurlijk hoort daarbij dat je goed betaald wordt voor goed werk. Vers fruit en een gezellige vrijdagmiddagborrel en meer van dat al. Maar dat is niet wat deze baan zo leuk maakt. Dat zijn de collega’s die samen met jou de beste oplossing voor de klanten zoeken.

Welke ervaring, vaardigheden en kwaliteiten breng je mee?

 • HBO+ werk- en denkniveau.
 • Communicatieve vaardigheden. Je moet technische kwesties duidelijk kunnen overbrengen aan niet-technische klanten.
 • Goede kennis van IT, bedrijfsprocessen en/of projectleiding helpen uiteraard.
 • Ervaring met Scrum en Agile werken is prettig, omdat je dan begrijpt wat we elke ochtend aan het doen zijn.
 • Organisatorische vaardigheden om alle projecten soepel te laten verlopen.

  Kernkwaliteiten
 • Analytisch
 • Accuraat
 • Klantgericht
 • Resultaatgericht

Naast een uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden we je een team van collega’s waar je op kunt bouwen, vrijheid om je eigen carrière-pad in te richten en alle mogelijkheid om thuis te werken. Heb je bijvoorbeeld weleens in een Landrover gereden? Of met je collega’s in een hottub gezeten? Wij hebben bij Idee101 zelfs een eigen bos en je deelt je eigen week in, thuis en op kantoor.

Ben jij degene die wij moeten spreken? Reageer dan snel met een e-mail met CV en motivatie naar stephan@idee101.nl. Tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden