Ga terug

Vacature: Service Desk Medewerker bij Idee101

Als Service Desk Medewerker ben jij het hart van onze klantenservice.

Jij kan deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de klanttevredenheid rondom ons bedrijfssoftware pakket Cleverdesk. Solliciteer nu!

Als de bedenkers van het softwarepakket Cleverdesk, helpen wij bedrijven bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Onze klanten zijn vaak actief op locatie en voeren projecten uit met groot materieel (kranen, shovels enz). Cleverdesk zorgt voor de communicatie en administratie van deze projecten, van planning tot facturatie. Hiermee worden vrijwel alle processtappen van de klant gedigitaliseerd. De keuze voor het juiste systeem is dan ook een belangrijke beslissing.

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor klantenservice en IT? Wil jij het verschil maken als het eerste aanspreekpunt voor klanten die hulp nodig hebben met Cleverdesk? Dan is de rol van Service Desk Medewerker bij Idee101 iets voor jou!

Functieomschrijving

Als Service Desk Medewerker ben jij het hart van onze klantenservice. Je staat klaar om vragen en problemen met betrekking tot Cleverdesk snel en adequaat op te lossen. Met jouw klantvriendelijke benadering draag je bij aan een optimale klanttevredenheid.

Wat ga je doen?

Ondersteunen van klanten
Je neemt vragen en problemen aan, registreert ze en handelt ze doeltreffend af, waarbij je streeft naar een optimale klanttevredenheid.
Probleemoplossing
Je bent een probleemoplosser in hart en nieren en zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn met de geboden oplossingen.
Service bieden
Je bent leergierig, je wil weten hoe het zit, wil jezelf constant verbeteren en daarmee ook onze klanten een steeds betere service te kunnen bieden.
Klantrelaties opbouwen
Door betrouwbare en vriendelijke service te verlenen, bouw je aan sterke relaties met onze klanten.
Kennisbeheer
Je draagt bij aan het opstellen en bijwerken van handleidingen en FAQ-documenten, waardoor klanten zelfstandig kunnen werken met Cleverdesk.
Samenwerken met teams
Je werkt nauw samen met de ontwikkelafdeling om bugs op te lossen en de dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Wat breng je mee?

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring met klantenservice of een service desk functie is een pre.
 • Affiniteit met IT.
 • Bij voorkeur ervaring met het gebruik van support software.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.
 • Vermogen om problemen snel en effectief op te lossen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een dynamisch team.
 • Een open en informele werksfeer met korte communicatielijnen.
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen.
 • Doorgroeimogelijkheden tot (junior) business consultant.
 • Parttime functie in pool mogelijk: 8-40 uur per week.
 • Salarisindicatie: tussen de €1.800 – €3.300 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.

Bij Idee101 geloven we in de kracht van kwaliteit en bieden we jou de kans om te excelleren in een dynamische omgeving. Als Inside Sales-/Marketing Medewerker ben je niet alleen een belangrijke speler in ons team, maar ook een waardevolle bijdrage aan ons groeiende succes.

Ben jij klaar om je talenten te laten schitteren in een omgeving waar kwaliteit centraal staat? Solliciteer dan nu door je motivatiebrief en CV te sturen naar HR@idee101.nl. Bij Idee101 wachten spannende uitdagingen en een hecht team op jouw komst!

Categorie: Geen categorie | Gepubliceerd: 17 januari 2024
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden