Ga terug

Wat betekent 101 eigenlijk?

Tijdens de oprichting waren de oprichters samen 101 jaar oud. Maar 101 staat voor veel meer dan alleen de gezamenlijke leeftijd. Het is ook binair. Enen en nullen, de taal van de computer. Wij maken van uw idee: software of een app. Dus één en nul.

Wat hopen we dat 101 voor u betekent?

101 redenen voor eenvoud

icon_eenvoudSimpeler dan enen en nullen hoeft software eigenlijk niet te zijn. Wel slim, maar niet ingewikkeld. Dit is terug te zien in onze werkwijze, onze documenten, onze communicatie maar ook in onze producten. Veel software bedrijven hebben er een handje van om zaken ingewikkelder te maken dan nodig. Wij willen uw leven eenvoudiger maken.

101 redenen voor vriendelijkheid

icon_vriendelijkheidWat kost een glimlach? Veel bedrijven en organisaties beseffen niet hoeveel een stukje vriendelijkheid richting klanten doet. Wij geloven altijd in duurzame relaties met personeel, klanten, leveranciers en partners. Vriendelijkheid en humor spelen hierin een grote rol


101 redenen voor innovatie

icon_innovatieElke dag kijken wij in de spiegel. Kan het beter? Kan het slimmer? Is een menu nog wel nodig? Kan dit ook met een app? Kan dit ook in minder klikken? Zo proberen wij altijd vooruit te gaan om u uiteindelijk beter van dienst te zijn.

Zoekt u een softwarebedrijf dat het anders doet? Of hebt u tips voor ons hoe wij het beter kunnen doen?

Laat het ons weten door te reageren via ons contactformulier.

 

Categorie: Inspiratie | Gepubliceerd: 2 december 2014
Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden