Ga terug

Vacature: Inside Sales Medewerker

Ben jij een gedreven professional met passie voor sales en affiniteit met software en IT? Wil jij jouw talent laten schitteren binnen een dynamische en ondersteunende omgeving? Dan is de rol van Inside Sales Medewerker bij Idee101 B.V. de perfecte uitdaging voor jou!

Functieomschrijving

Als Inside Sales Medewerker ben jij de drijvende kracht achter het behalen van onze verkoopdoelstellingen en het versterken van de marktpositie van Cleverdesk. Je wordt een waardevolle aanvulling op ons team door het opvolgen van aanvragen, het plannen en voorbereiden van salesgesprekken en het opstellen van overtuigende offertes. Bovendien werk je nauw samen met het Sales- en Marketingteam om successen te boeken.

Wat ga je doen?

Offertes opstellen: Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opstellen en uitbrengen van overtuigende offertes.
Demo’s voorbereiden: Het voorbereiden van boeiende demo’s voor prospects behoort tot jouw taken, waardoor zij de toegevoegde waarde van Cleverdesk ervaren.
Orderverwerking: Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van orders, waarmee je bijdraagt aan een soepel verloop van het verkoopproces.
Centraal aanspreekpunt: Als het centrale aanspreekpunt voor nieuwe prospects bouw je sterke relaties op en zorg je voor een positieve eerste kennismaking met Idee101.
Ondersteuning bij adviesrapporten: Je ondersteunt bij het uitwerken van adviesrapporten, waarbij je jouw expertise inzet om klanten optimaal te bedienen.
Proactieve betrokkenheid: Je denkt proactief mee en ondersteunt bij diverse sales- en marketingactiviteiten en -evenementen.
Continue verbetering: Samen met het team draag je bij aan de continue verbetering van ons productportfolio en de algehele klantvriendelijkheid.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de software- of IT-sector.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Resultaatgericht, zelfstandig en proactief.

Wij bieden jou

  • Salarisindicatie: tussen de € 2.500 – € 3.500 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
  • Vakantiegeld, 24 vakantiedagen en mogelijkheid tot extra bij verdienen.
  • Vrijheid binnen onze visie, zelf structuur brengen in inside sales werkzaamheden.
  • Alle benodigde tools: Laptop, mobiele telefoon en meer voor optimaal werkcomfort.
  • Flexibele mogelijkheden: werktijden en thuiswerken tijdens kantoortijden (kantoor-thuis ratio 1:3 in overleg).
  • Gave social events; maandelijkse games, borrels, en meer!

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan het succes van Idee101?
Solliciteer dan nu door je motivatie en CV te sturen naar hr@idee101.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en verwelkomen je graag in ons team!

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden