Ga terug

Vacature: Inside Sales-/Marketing Medewerker

Ben jij op zoek naar een een functie met toekomstperspectief  in de lijn van je commerciële studie en waar je jouw passie voor sales en marketing kunt combineren? Dan hebben wij dé perfecte combi functie voor jou!

Functieomschrijving

Als Inside Sales-/Marketing Medewerker ben jij een belangrijke schakel in ons commerciële team. Samen met onze andere commerciële tijgers ben je de drijvende kracht achter het behalen van onze verkoopdoelstellingen en het versterken van de marktpositie van Idee101. Waarbij focus en kwaliteit voorop staat. 

Wat ga je doen?

Optimalisatie van Website en Social Media Beheer: Je zorgt voor de optimalisatie van onze website voor betere vindbaarheid (SEO/SEA) en sociale mediakanalen met oog voor detail en kwaliteit.

Marketingstrategieën en Online Marketingcampagnes: Je denkt mee over nieuwe online marketingstrategieën en optimaliseert deze, zowel online als offline.

Salesondersteuning: Je ondersteunt het salesteam door demo aanvragen te verwerken en in te plannen, leads op te volgen en te assisteren bij het uitwerken van offertes.

Klantcommunicatie: Je draagt bij aan het optimaliseren van onze klantcommunicatie, waarbij de focus ligt op het leveren van een uitzonderlijke klantervaring.

Merkbewaking: Je bewaakt het merk van ons product Cleverdesk en zorgt ervoor dat onze boodschap consistent en van hoge kwaliteit is.

Klantonderzoek en Contentcreatie: Je voert klantonderzoek uit en creëert boeiende en relevante content voor onze sociale mediakanalen, inclusief het schrijven van blogs en nieuwsbrieven.

Evenementenorganisatie: Je organiseert evenementen die onze klanten aanspreken en waardevolle interactie bieden.

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Commerciële studie en affiniteit met digital marketing. 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Proactief, hands-on mentaliteit , analytisch denk vermogen, organisatorisch sterk, flexibel en leergierig

Wij bieden jou

  • Salarisindicatie: tussen de € 2.500 – € 3.500 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
  • Vakantiegeld, mogelijkheid tot pensioenregeling en 24 vakantiedagen.
  • Vrijheid binnen onze visie, zelf structuur brengen in inside sales en marketing werkzaamheden.
  • Alle benodigde tools: Laptop, mobiele telefoon en meer voor optimaal werkcomfort.
  • Flexibele mogelijkheden: werktijden en thuiswerken tijdens kantoortijden
  • Regelmatige uitjes met de personeelsvereniging 

Bij Idee101 geloven we in de kracht van kwaliteit en bieden we jou de kans om te excelleren in een dynamische omgeving. Als Inside Sales-/Marketing Medewerker ben je niet alleen een belangrijke speler in ons team, maar ook een waardevolle bijdrage aan ons groeiende succes.

Ben jij klaar om je talenten te laten schitteren in een omgeving waar kwaliteit centraal staat? Solliciteer dan nu door je motivatiebrief en CV te sturen naar HR@idee101.nl. Bij Idee101 wachten spannende uitdagingen en een hecht team op jouw komst!

Copyright © Idee101 B.V. · Algemene voorwaarden